Select Page

Alfemo. De la tradiție la brand internațional.

Primul magazin se deschide în anul 1972, așa încât Alfemo este ceea ce se numește un brand cu tradiție. O tradiție care se propagă cu o viteză uluitoare, în cifre care îi validează forța de piață: 140 de magazine în 60 de țări de pe 5 continente, de la desprinderea de magazinul mamă în 1997, până în prezent.

Din 2018 suntem și în România. Cu un showroom de 1500 m² pe 3 etaje, în București, Bulevardul Pipera nr. 134, Alfemo definește universul mobilei prin complexitatea pe care o oferă: dormitoare, living, colțare, canapele, colecții new born, toddlers și adolescenți, accesorii și decorațiuni.

 Ce oferim?

O gamă largă de produse de calitate, de la piese de mobilier la accesorii de iluminat și covoare, cu proprietăți certificate de siguranță, într-o multitudine de colecții la prețuri accesibile.

Alfemo Concept Rooms și Kids & Teens sunt brandurile interne Alfemo și reușesc să se dedice atât de bine cu nișelor cărora de adresează. Cel din urmă cuprinde produse licențiate Disney și Marvel făcând din Alfemo un brand care acordă o mare importanță mobilierului pentru new born, copii și adolescenți.