Select Page

Alezzi Beach Resort reprezintă o nouă filozofie de a locui, prin compartimentările inteligente ale apartamentelor de vacanta, aliniate noilor tendinţe de locuire, şi prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilităţi pentru locatari, precum cele 4 restaurante cu specific si Alezzi Gym&SPA .

Avem parteneriate stabilite pentru un restaurant cu specific mediteraneean – pescaresc, un restaurant cu specific oriental – turcesc si un restaurant cu specific italian ce vor fi dispuse la parterul cladirilor .

Printre facilitatile pe care vrem sa le oferim clientilor nostri veti gasi o zona rezidenţială cu acces controlat, un centru Spa cu piscina interioara, o sala de fitness, salon de infrumusetare, piscine exterioare pentru copii si adulti, locuri de joacă, o farmacie, o gelaterie, multiple spaţii verzi, curţi interioare spaţioase, locuri de parcare subterane şi supraterane, totul integrat într-un resort care priveşte cu încredere în viitor. 

Proiectul reprezinta o dezvoltare naturala a zonei, punand bazele unui nou pol turistic pentru Mamaia Nord – Navodari, de-a lungul Promenadei recent inaugurate. Arhitectura este conceputa astfel incat sa directioneze privirea printr-un element de timp ecran vizual focusat pe elementul natural principal: Marea Neagra.

Suntem un dezvoltator consacrat in piata, proiecte ca Mamaia Summerland, Hotel Malibu Mamaia si Hotel Oxford Constanta purtandu-ne semnatura, iar mixul dintre experienta colectata si cerintele pietei ne-au convins sa pregatim un concept inovator in nordul litoralului.