Select Page
Început în 2017 ca o alternativă la clasicele evenimente de real-estate, Târgul Imobiliarium vine cu un obiectiv simplu: de a facilita procesul de căutare și achiziție a unui imobil. Dedicat sectorului rezidențial, proiectul reunește cel mai mare număr de ansambluri noi, țînând cont de experiența acestora și istoricul lor.

Imobiliarium reprezintă și cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pieței imobiliar-rezidențiale: schimbul de contacte are loc prin scanarea biletului de acces, tehnologia VR poate fi găsită la fiecare stand încercând să surpindă imagini cât mai clare. Imediat ce ai intrat în eveniment îți prezentăm o hartă interactivă cu ofertele și îți sugerăm care dintre acestea se potrivesc criteriilor tale.

Te asigurăm, o vizită la Imobiliarium merită, mai ales că te înscrii gratuit online!

Ca hint, la eveniment poți găsi o structură diversă și nenumărate oferte. Beneficiile pot fi un bonus ușor de obținut.

Dacă ar fi să conturăm un grafic cu cererea celor 10.000 de vizitatori ce au participat la edițiile anterioare, ar arăta cam așa și te asigurăm că ținem cont de ea. 😉

Ești în locul potrivit, odată ce ne-ai pășit pragul, vei simți și tu asta! Pentru că ne-am gândit la confortul tău, am simplificat lucrurile și am configurat evenimentul în spațiul parcării Brico-Depot Băneasa, astfel, când vei ajunge la eveniment vei găsi unde să îți parchezi mașina mult mai ușor.

Știm că alegerile se iau în familie și pentru că vei veni însoțit de persoanele dragi ție, te vom întâmpina cu o atmosferă friendly atât pentru adulți cât și pentru copii cu spații unde te poți relaxa sau discuta la o cafea, dar și persoane competente care te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în alegerea unei locuințe potrivite ție și familiei tale.

Ne place să credem că Imobiliarium este locul în care te vei simți confortabil și liber să îți exprimi toate dorințele, întrebările și nelămuririle legate de alegerea viitoarei tale locuințe. Noi te vom aștepta entuziasmați și pregătiți să îți fim alături.
😊