Vineri, 5 mai, de la ora 12 fix, la Băneasa Shopping City, se deschide Imobiliarium, primul târg de locuințe în care vizitatorii pot viziona o parte din apartamentele și casele din ofertă direct la standul expozantului, prin intermediul ochelarilor VR.

 

Târgul vine cu o ofertă de peste 6.000 de locuințe, la prețuri promoționale, dar și conace, castele, monumente istorice și case de vacanță.
Dezvoltatorii imobiliari au în construcție 12.000 de case și apartamente în București, care ar putea fi livrate în acest an, se arată într-un studiu realizat luna aceasta de Coldwell Banker. Jumătate dintre acestea sunt la Imobiliarium.

 

Expoziția vine și cu prețuri promoționale, dar și cu vouchere între 3.000 și 5.000 euro pentru mobilier, dar și cu servicii premium de design, workshopuri dedicate tuturor care au în plan să-și cumpere o locuință acum sau în viitorul apropiat.

 

„Avem apartamente cu grădină, dar și cu ponton, debarcader, terenuri de tenis, piscine și cluburi de socializare.  Imobiliarium este prima expoziție care aduce și ansambluri istorice, curți boierești, castele – create în stiluri baroc și maur, case de vacanță pe malul Mării Negre, alături de penthouse-uri cu oaze private de natură.
Mai mult, pe lângă reducerile obișnuite din expoziție, există oferte de vouchere de până la 5.000 euro pentru mobilă”, a precizat Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium.

 

Prețurile diferă în funcție de spațiu, zonă și dotări. Sunt garsoniere spațioase la 45.000 euro și penthouse-uri la 340.000 euro. Dotările speciale cel mai des întâlnite includ spații naturale vaste, grădini suspendate, spații de relaxare, locuințe cu design deosebit și exclusivist.

 

Imobiliarium este unica expoziție unde tehnologia joacă un rol important. Pe lângă „vizionarea” locuințelor cu ochelarii VR, sistemul de înregistrare al participanților este astfel construit încât vizitatorii și expozanții să continuie discuția și după încheierea evenimentului. Pentru a înțelege parcursul vizitatorului în Imobiliarium, puteți urmări acest video : https://www.youtube.com/watch?v=NxiJe7w-HbY

 

„Înregistrarea din timp a vizitatorilor pe www.imobiliarium.ro este importantă pentru a crea profilul corect. Pe baza bugetului, a tipului de locuință și a zonei în care vizitatorii își doresc să cumpere se face îmbinarea perfectă dintre cerere și ofertă”,  a adăugat Adrian Stănescu.

 

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până vineri, 5 mai, ora 11.59. În perioada evenimentului, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 20 lei.
Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events

 

Despre Universum Events

 

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.

 

Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit si Cisco Connect dar și petreceri și zile ale companiei.

 

Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.

 

Începând din acest an, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.

 

Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe,în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.

 

Pentru detalii, vă invităm să urmăriți site-urile proiectelor:

 

www.techweek.ro

www.imworld.ro

www.herculestrophy.ro

www.catalystglobal.com

www.universum.ro

www.imobiliarium.ro