Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanți, organizează, în premieră, primul târg de toamnă în Capitală – pe 21-22 septembrie, în Piața Universității-, pe lângă cel din Băneasa. Printre motivele care au stat la baza extinderii conceptului se numără cerința din partea vizitatorilor de a prospecta oferte imobiliare din zone cât mai diverse ale Capitalei și împrejurimilor, dar și cât mai adaptate posibilităților lor.

Ca format, cele două evenimente sunt în proporție de 95% similare, cu mențiunea că Imobiliarium Universitate se va desfășura pe parcursul a două zile (21 și 22 septembrie) iar cel de la Băneasa (11-13 octombrie) va cuprinde două zile jumătate.

Ambele evenimente vin cu oferte bogate pentru vizitatori, aproape 20 000 de locuințe for fi disponibile în cadrul evenimentului de la Universitate iar pentru Băneasa puțin peste 22 000.

Diferența semnificativă între cele două evenimente constă în oferta pe care vizitatorii o pot găsi la târg din punct de vedere al proiectelor propuse. Evenimentele reunesc doar ansambluri noi însă dacă Imobiliarium Băneasa se concentrează pe zona centrală de nord, est, vest și zonele adiacente Ilfov, la Universitate oferta se axează pe zona centrală dar și de sud, est și vest și zonele adiacente din Ilfov. Oferta din cadrul evenimentelor aduce discount-uri de preț și lansări de ansambluri în exclusivitate.

“Ca să fac o analogie grafică, dacă privim harta Bucureștiului, la Universitate vom întâlni dezvoltatori din jumătatea de centru-sud, iar la Băneasa cealaltă jumătate, însă ambele vor avea și câteva proiecte care se vor suprapune. De asemenea ne concentrăm pe a păstra serviciile care au adus un plus de valoare experienței consumatorului: hărți personalizate, ochelari VR, sistem de scanare inteligent dar adăugăm și filmări din zonele rezidențiale în care sunt dezvoltate proiectele.” – Adrian Stănescu, manager de proiect.

Imobiliarium Băneasa

De la prima ediție, când a prezentat locuințe ce însumau 690.670 mp, Imobiliarium s-a extins până la 1,8 milioane de mp de spații puse la dispoziția cumpărătorilor, toate situate în Capitală sau în proximitatea acesteia, dar și din stațiunile montane sau de pe litoral.

Evenimentul este printre puținele ancorate în realitatea tehnologică a momentului, vizitatorii având posibilitatea să-și vizualizeze viitoare locuință sau chiar împrejurimile, prin ochelarii de realitate viturală (VR) disponibili.

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistreaza pe www.imobiliarium.ro, până vineri, 20 septembrie, inclusiv. În perioada evenimentului, 21-22 septembrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor achita contravaloarea unui bilet, respectiv 10 lei.