În 2017, când povestea Imobiliarium a luat naștere, am plecat la drum cu un gând: să facilităm procesul de căutare și achiziționare a unui imobil pentru vizitatorii evenimentului nostru. Astăzi, cinci ediții mai târziu, ne-am propus să ducem mai departe misiunea în două locații în București. Astfel, alături de Imobiliarium Băneasa ce se desfășoară în luna octombrie, anunțăm cu bucurie Imobiliarium Universitate, eveniment care va avea loc în Piața Universității în perioada 21 – 22 septembrie.

         Imobiliarium Universitate reunește parteneri din toate sectoarele capitalei și acoperă oferte din toate gamele de prețuri astfel încât vizitatorii să se poată bucura de o varietate de opțiuni. Pregătim aceeași atmosferă plăcută, atât pentru adulți cât și pentru copii, cu spații unde te poți relaxa și discuta la o cafea. Persoane competente din partea expozanților te așteaptă cu expertiză pentru ca tu să iei cea mai bună decizie atunci când îți achiziționezi locuința. Și pentru că noi credem că Imobiliarium Universitate este locul în care te vei simți liber să explorezi și să îți exprimi dorințele, am ales o locație accesibilă pentru desfășurare. Piața Universității este în zona centrală a capitalei ce te încurajează să ne vizitezi cu orice mijloc de transport, în comun sau personal, indiferent de zona în care locuiești. Pentru că reunim cel mai mare număr de dezvoltatori într-un singur loc, ne concentrăm atenția să avem o gamă cât mai largă de ansambluri participante și cele mai multe oferte într-un singur loc.

          Pe lângă locația centrală, Imobiliarium Universitate oferă și alte beneficii. Aducem într-un singur loc oferte din toate zonele capitalei ca tu să ai la îndemână toate informațiile și să îți poți forma o privire de ansamblu asupra situației pieței imobiliare actuale. De asemenea, ținem cont de dorințele tale și ne asigurăm că la eveniment vei găsi oferte și pentru garsoniere, studiouri și apartamente cu două camere dar, de asemenea, și pentru apartamente cu trei sau patru camere, penthouse-uri, case și duplex-uri.

          Te așteptăm în perioada 21-22 septembrie, în Piața Universității și în parcarea Brico Depot Băneasa în perioada 11-13 octombrie să descoperi experiența Imobiliarium și să îți găsești locuința potrivită pentru tine. Ambele ediții se anunță cele mai mari evenimente imobiliare din România.

Imobiliarium Băneasa